FOCUS ROOM

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Giriş Yap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Eylül 09, 2010, 02:26:19 pm

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
FOCUS ROOM > FOCUS ROOM > Tanitim > Konu: Neden Focus Room?
Sayfa: [1]   Aşağı git
« önceki sonraki »
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Neden Focus Room?  (Okunma Sayısı 638 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
jade
Global Moderator

Ne kadar önemseniyorum: +1/-0

Neden Focus Room?
« : Nisan 29, 2008, 12:17:55 pm »

Bizler, bir akşam eğlenirken; anlaşılacağı gibi keyifimiz yerinde iken bir sohbetten dogan fikrimizi gerçekleştirdik. Kendimiz için site kurduk, amaçımız en başta kendimizi eğlendirmekti..
Sizler de kimsiniz diyecekisiniz büyük ihtimalle? Buyrun sitemize, bizi tanıyın, kim olabileceğimizi değil kim olduğumuzu ögrenin, paylaşımımıza paylaşım katın, bilgimize bilgi katın..
Tabikii bununla da kalmadık. Bu sitenin birde misyonu olsun istedik,
ve böyle bir konzept uygun olacağını düşündük.
Sitemizde, türkiyeli münihlilere bir platform sunalım: Sosyal kuruluşlar-kurumlar, Kültürel-Sanatsal çalışma yapan topluluklar; Esnaf, Restaurantlar, Müzisiyenler;
Akademisyenler, Öğrenciler, Uzman meslek sahipleri ve daha niceleri burada kendini tanıtabilsin istedik.

Daha da ileriye giderek: istenimlerimize burada bir Network(ag) oluşturalım ve birbirimizin gücünden faydalanalim!

O vakit buyurun dedik: 16.4.2008 de siteniz www.focus-room.com yayıma başlamıştır.

Bizlerin amaçı, münihte uzun yıllardır yaşayan, yeni gelen ve yerleşen veya sadece ziyaret amaçlı bulunan tüm herkese bir enformasyon platforumu sunmaktır.

- Bu şehirde yenisiniz ve bir akşam doyasıya eğlenmek istiyorsunuz
- Almancanız yetersiz, türkçe konuşan bir doktora ihtiyaçınız var
- İş-elaman aryıyorsunuz; yeni proje veya uzman meslek sahipleri arıyorsunuz
- Çoçuğunuz için ana dillinde oyun gruplari arıyorsunuz
  bunlarin hepsini ve çok daha fazlasını sitemizin City Guide (Rehber) bölümünde bulaçaksınız.

Medya-Room’da kendi kadromuz tarafından yapılmış haberler ve Dünya mediasindan linkler bulabilirsiniz.

Discussion-Room’da paylaşmak istediğiniz ve tartışmak istediğiniz konuları gündeme getirebilirisiniz.

Resim Galerisi, Belgeseller, Sinema Fimleri, Diziler, Video Klipler, Standuplar, Eglence, Sohbet ve Müzik için Lounge odamiza buyrun.

Hoşgeldiniz...
Focus Room Team

~~jade~~
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
FOCUS ROOM > FOCUS ROOM > Tanitim > Konu: Neden Focus Room?
« önceki sonraki »

Gitmek istediğiniz yer: